lauantai 23. maaliskuuta 2019

Kremlin ja paavo väyrysen jalanjälki: Donetskin väyrysläisten "kansalaispuolue" moskovan oblastin sorkkana? Uusia puolueita moskovan liukuhihnalta: Kansalaispuolue onko silvotun tynkä-Suomen, moskovan oblastin vai Brysselin herrojen asialla? Mahdollista on salaliittoteorioiden mukaan että mukana on Mekka mokkatahoja imaameina rahoituksineen aina Dubaita myöden Vai onko maksettu sveitsintilille sopiva summa?

Kremlin ja sen desantin paavo väyrysen jalanjälki eduskuntavaaleissa 2019 moskovan siirtomaavallan öljyruplat Sveitsin tilille?

Donetskin väyrysläisten "Kansalaispuolue" moskovan oblastin sorkkana? 
Uusia puolueita moskovan liukuhihnalta: 7 tähden liike, Kansalaispuolue, eivät silvotun tynkä-Suomen, vaan moskovan oblastin ja Brysselin herrojen asialla? 

Tässä alla putinin koiria esittelyssä: marco de wit ulkomaalaisperäinen toisen ryssätrollin janus putkosen kanssa: 
Mahdollista on salaliittoteorioiden mukaan että mukana on Mekka mokkatahoja imaameina rahoituksineen aina Dubaita myöden Vai onko maksettu sveitsintilille sopiva summa?


On Naton ja Suomen aika tehdä sama kuin Ukrainan eli estää tietynikäisten moskovan oblastin vierailut maahamme kokonaan.

Kansakunnallinen profeettanne ja historioitsija
Seppo Lehto Tampere oikea kansallismielinen eikä mikään miehittäjä-Ryssän / Bryssän perseennuolija 
https://aluepalautus.blogspot.com
Aluepalautukset Suomelle Ukrainalle, Virolle, Latvialle, Liettualle, Saksalle, Japanille, Georgialle etc Moskovan oblastilta heti!



-------------------------------------------------------
https://kansalaispuolue-moskovan-sorkka.blogspot.com/
--------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti